Over B-mix Beton

Poundfield Precast is een toonaangevende fabrikant van geprefabriceerde en voorgespannen beton, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en België.

Poundfield Precast is een toonaangevende ontwerper en fabrikant van geprefabriceerde betonnen keerwanden, balk- en blokvloeren en op maat gemaakte geprefabriceerde oplossingen. Opgericht in 1999 Poundfield en heeft een reputatie voor het ontwikkelen van unieke en effectieve producten in nauwe samenwerking met onze klanten. Als onderdeel van de bouwmaterialengroep SigmaRoc zijn onze kernprincipes om betonnen oplossingen van hoge kwaliteit te produceren en een gratis ondersteunende service te bieden, van ontwerp tot klantenservice.

Contact

Onze achtergrond

Opgericht in 1999. Poundfield heeft een reputatie gekoesterd voor het ontwikkelen van unieke en effectieve betonproducten. Als onderdeel van de bouwmaterialengroep SigmaRoc zijn onze kernprincipes om betonnen oplossingen van hoge kwaliteit te produceren en een gratis ondersteunende service te bieden, van ontwerp tot klantenservice.

In nauwe samenwerking met onze klanten hebben we drie belangrijke specialismen vastgesteld: keerwanden, balk- en blokvloeren en op maat gemaakt geprefabriceerd beton.

Na de eerste lancering van de Alfabloc®, ons unieke ‘A’-keerwandsysteem, is onze wandafdeling uitgebreid met zes kernkeerwandproducten. Tegenwoordig worden deze units gebruikt om geprefabriceerde oplossingen te bieden voor de landbouw, afval en recycling, beveiliging en nutsbedrijven.

Door door te breken in de residentiële en commerciële vastgoedmarkten, zijn we uitgegroeid tot de leverancier van premium keuze in de balken- en blokkenmarkt. Balk- en blokvloeren bieden een aantal voordelen ten opzichte van traditionele houten vloeren en wordt een populaire bouwmethode. We bieden een uitgebreid offertepakket voor vloeren, flexibele snijschema’s en voortdurende ondersteuning.

Deze klantgerichte waarden worden weerspiegeld in onze op maat gemaakte geprefabriceerd-afdeling. Deskundigen in het leveren van geprefabriceerde betonoplossingen in een aantal industrieën, onze op maat gemaakte producten worden gebruikt in projecten zo divers als grote parkeergarages, spoorwegen en essentiële zeeweringen.

Met de faciliteiten om meerdere componenten en op maat gemaakte eenmalige stukken te produceren, en met links naar lokale en nationale bouwbedrijven die uw geprefabriceerde units namens u kunnen installeren, bieden we echt een uitgebreide service van ontwerp tot afwerking.

Nu, als onderdeel van PPG (Precast Products Group), kunnen we profiteren van de synergieën die worden aangeboden als onderdeel van een grotere groep bouwmaterialen om oplossingen te creëren voor al uw geprefabriceerde betonbehoeften.

Poundfield Precast: geprefabriceerd beton om trots op te zijn.

PPG (Precast Products Group)

Poundfield Precast is trots om deel uit te maken van SigmaRoc’s Precast Products Group (PPG). Met meer dan 120 medewerkers op 7 locaties kunnen we een uitgebreid assortiment, service en efficiëntie bieden aan onze klanten in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten.

We kunnen profiteren van de synergieën die worden aangeboden als onderdeel van een grotere groep bouwmaterialen om oplossingen te creëren voor al uw behoeften van geprefabriceerd beton. Met de faciliteiten om grote volumes en eenmalige stukken te produceren, en met links naar lokale en nationale bouwgroepen om uw geprefabriceerde units namens u te installeren, biedt Poundfield Precast een uitgebreide service van ontwerp tot afwerking en nazorg.