Over B-mix Beton

B-Mix Beton is marktleider in het produceren van stortklaar beton in Limburg. Met vestigingen in Genk en Tessenderlo maakt B-Mix Beton deel uit van de Engelse bouwmaterialengroep SigmaRoc, specialist in o.a. betonnen prefab elementen. B-Mix Beton is trots om hun kennis en technologie te mogen aanwenden voor het vervaardigen van deze Alfablocs® in België.

 

 

Poundfield Site Image
Bespoke Slab

Poundfield Precast is een toonaangevende fabrikant van geprefabriceerde en voorgespannen beton, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en België.

Poundfield Precast is een toonaangevende ontwerper en fabrikant van geprefabriceerde betonnen keerwanden, balk- en blokvloeren en op maat gemaakte prefab oplossingen. Het werd opgericht in 1999 in Poundfield en heeft een goede reputatie inzake het ontwikkelen van unieke en effectieve producten in nauwe samenwerking met onze klanten. Als onderdeel van de bouwmaterialengroep SigmaRoc, zijn hun belangrijkste principes om betonnen oplossingen van hoge kwaliteit te produceren en een gratis ondersteunende service te bieden, van ontwerp tot klantenservice.

Contact

Hun achtergrond

Poundfield heeft een reputatie opgebouwd voor het ontwikkelen van unieke en werkbare betonproducten. Als onderdeel van de bouwmaterialengroep SigmaRoc zijn hun belangrijkste kernactiviteiten het vervaardigen van hoogwaardige betonoplossingen en het bieden van een gratis ondersteunende klantenservice vanaf het ontwerp tot de service na verkoop.

In nauwe samenwerking met onze klanten hebben ze drie belangrijke specialiteiten: keerwanden, balk- en blokvloeren en op maat gemaakt geprefabriceerd beton.

Na de eerste lancering van de Alfabloc®, het unieke ‘A’-keerwandsysteem, is hun wandafdeling uitgebreid met zes kernkeerwandproducten. Momenteel worden deze units gebruikt om geprefabriceerde oplossingen te bieden in de landbouwsector, afval en recycling en beveiligings- en nutsbedrijven.

Dankzij de doorbraak in de residentiële en commerciële vastgoedmarkten, zijn ze uitgegroeid tot de eerste keuze leverancier in de balken- en blokkenmarkt. Balk- en blokvloeren bieden namelijk een aantal voordelen ten opzichte van traditionele houten vloeren en zijn een populaire bouwmethode geworden. Poundfield Precast biedt een uitgebreid totaalpakket aan voor vloeren, flexibele snijschema’s en doorlopende ondersteuning.

Deze klantgerichte waarden worden weerspiegeld in hun prefab maatwerkafdeling. Ze zijn expert in het leveren van geprefabriceerde betonoplossingen in een heel aantal industrieën. Hun op maat gemaakte producten worden gebruikt in diverse projecten zoals grote parkeergarages, spoorwegen en essentiële zeeweringen.

Met de mogelijkheid om zowel meerdere componenten alsook unieke stukken te produceren én dankzij de samenwerking met lokale en nationale bouwbedrijven die de prefab units kunnen installeren, bieden ze een zeer uitgebreide service van ontwerp tot afwerking.

Nu ze deel uit maken van PPG (Precast Products Group), SigmaRoc’s grote groep van bouwmaterialen met meer dan 120 medewerkers op 7 locaties, kunnen ze genieten van tal van voordelen om oplossingen te creëren voor al uw geprefabriceerde betonbehoeften, van ontwerp tot afwerking en nazorg.

Poundfield Precast: prefab beton om trots op te zijn!

Precast concrete manufacturing department
Manufacturing concrete plinths for Elmer's Big Parade in Ipswich